tiistai 15. tammikuuta 2013

Hieman alkuperäisen aiheen sivusta.

Kyllä se vaan taas on niin nähty, että mitä terveellisemmin ja urheilullisemmin yrität elää, sitä kipeempi ja sairaampi olet. 

Uuden vuoden jälkeen en ole vetäny pisaraakaan mitään alkoholipitoista enkä syönyt karkin karkkia. Jutan GoFatGo dietin raamatullista noudattamista takana siis 2 viikkoa + 4krt/vko salitreenit. Ja kaikki tämä on ihan loistava suoritus ihmiseltä, joka vielä 1,5 vuotta sitten VIHAS salilla käyntiä, poltti tupakkaa, piti 7 päivän dokaus putkia ja niiden päälle piti mielellään parin päivän irtokarkkijäätelösipsidippiroskaruoka peijaiset joka viikko. 

Ja miten universumi minut tästä ryhdistäytymisestä palkitsee? Antamalla keuhkoja repivän, päätä paisuttavan ja hermoja nakuttavan v*tun flunssan!! Juuri silloin, kun EI ole varaa olla töistä pois ja salitreenit olis ERITTÄIN tärkeässä osassa tässä rasvanpoltto operaatiossa!! Ja tästä flunssasta en voi edes syyttää itseäni. Pukeudun aina lämpimästi(ts. talvisin kelillä, kun kelillä..toppahousut, villasukat..yms), koska vihaan kylmää! Ja jos tunnen flunssan hiipivän, vedän muki tolkulla 1g C-poretta naamaan ja varmuuden vuoksi buranoita ettei se salakavala "pikku" sänkyyn kellistäjä yllätä. Noh..nyt en ehtinyt häätötoimissani. Stna!

Siispä nöyrryn ja jätän tänään salit ja espanjan tunnit väliin ja kaivaudun luolaan tuonne peiton alle. Heittäydyn yhtä säälittäväksi ja surkeaksi, kuin miehet yleensä flunssan kourissa ja esitän dramaattisesti, että teen kuolemaa. Ja kauanko luulette, että kestän sielä peiton alla? Joo. N. 10min. Koska siis maailmahan ei pyöri, jos MINÄ en käy pankissa, kaupassa, apteekissa, tee ruokaa, vie roskia, tiskaa...................................

Jumalauta mä osaan olla myös marttyyri.

No jotain kivaa, jos tästä päivästä etsii niin on se, että saan viedä tupakka säästöt tänään pankkitilille odottamaan kesän reissua. Ja 6kk:n ja 2 viikon tupakoimattomuus on tuonut n.480€:n säästöt. Ja otetaan huomioon, että viimeiset 1,5kk on menny silleen, etten ole niin paljo saanu heiteltyä kolikkoja kippoon, kun sillon aluksi, kun toi kippo oli välttämätön osa lopetusprosessia. Mutta ihan kiva summa, kun ajattelee, että normaalisti se olis menny savuna ilmaan.

-RV


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti