sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

This is THE DAY!!



Välillä tuntuu, että mun elämä on yhtä draamaa ja tapahtumia ja välillä taas se seisoo niin paikallaan, että meinaan homehtua kasaan. Nyt kuitenkin ollaan kohdassa numero yksi, ehdottomasti.

Päätin siis viime sunnuntaina irtisanoutua työstäni (tai firmani päätti lakata myymästä palveluitaan) yhtä huolellisesti ja tyylikkäästi, kuin "pomoni" päätti evätä tämän viikkoiset työvuoroni eli päivän varoitusajalla. Itsehän tosin hoidin asiani vesiselvänä. 

Siispä tänään, viikko päätökseni jälkeen, kipitin duunipaikalle omilla avaimillani, pakkasin kaikki tavarani reppuun, jätin avaimen, lainatun kirjan ja erokirjeen tiskille ja poistuin kotiin ilmoittamaan vielä puhelimitse palveluideni ostajalle päätöksestäni...aika täsmälleen samaan kellon lyömään, kuin hän ilmoitti mun vuorojen perumisesta viime viikolla. (Muista hoitaa kaikki aina huolellisesti niin, kuin on opetettu ja esimerkillä näytetty.)

Erokirje.


Kysymyshän kuului langan toisesta päästä, että miksi ilmoitan asiasta näin myöhään? Hmmmmmm...yeah..WHY? Ja totuttuun tapaan yritimme myös etsiä syitä pöyristyttävään käytökseeni jostain muualta, kuin kys. ihmisestä. Esim. MUN yksityiselämänihän on yksi mahdollinen syyllinen moiseen yhtäkkiseen päätökseen tai kuukautiset tai se, että toinenkin työntekijä irtisanoutui juuri tai se että myyn palveluitani muillekin yrityksille tai ihan mikä tahansa muu syy, kuin se, että hän yksinkertaisesti olisi niin raskas ja raastava ihminen, että yritykseni ei halua enää uhrata yhtään tehokasta työaikaa hänen firmansa kassan kartuttamiseen. 

Tämä kaikkihan sattu ihan mielettömän hyvään aikaan, niinku jo aiemmin mainitsin, koska reissubudjetti nojasi melkoisella voimalla heinäkuun palkkioihin. Noh...se asia järjestynee tavalla taikka toisella ennen matkaa kuitenkin ja koska suurin osa matkadokumenteista on hankittu...ei hätä ole suuren suuri, joskin hieman stressaava sattuessaan näin lyhyen matkan päähän lähtöpäivästä.

Ja onneksi kalenteriin on varattuna muutama baarikeikka ja muutama päivä Tampereen duunipaikassa, joten ei tässä IHAN tyhjän päällä olla. Ja..tyhjyys allani sen kuin hupenee jahka muutama asia ensi viikon aikana selviää. Kaikki kynnelle kykenevät pitää yhtä peukaloa pystyssä!!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti