torstai 19. lokakuuta 2017

Cairns - Perth - Albany ?

Reissukuviot selkiintyy palapalalta!

Tähän asti oon vaan ollu menossa Singaporen ja Balin kautta Cairnsin ja suunnitelmaa ei sen kummemmin ole ollut. Farmityöt ovat kutkutelleet takaraivolla niiden mahdollistaman kakkosvuoden viisumin myötä,( En toki tiedä ehdinkö ikinä kakkosvuottani käyttämään, mutta varmuuden vuoksi)mutta niiden etsimiseksi en vielä ole laittanut juurikaan rikkaa ristiin. Hieman silmäillyt
 Gumtreeta..siinä kaikki.

kuva: aussierelocation.com


Kuten höpöttelin  aiemmassa postauksessa, sen iänikuisen itärannikon ohi on kiilaamassa länsirannikko kovaa kyyttiä. Perth on saanut päässäni entistä enemmän tilaa ja vanha kunnon Pallis(pallontallaajat.net) tarjosi sen lopullisen sykäyksen tulevalle matkalleni, kun sain huikean vinkin lounaassa sijaitsevasta Albanysta ja sen viinitiloista, joissa maaliskuulla alkaa sadonkorjuu. Ah. Perfect! Siis viiniä, Australia ja farmityöt. Miksipä ei?!

kuva: ultimatewineryexperiences.com.au

kuva: www.worldatlas.com


Lento Cairns - Perth jää reilusti alle 200€, joten äkkiäkös sitä kipaisee. Hahahha. Ellei tee roadtripiä Cairnsista Melbourneen. Sehän on toinen vaihtoehto, joskin pitkä matka ja vie aikaa, ja lennä sitten Melbournesta Perthin tai Albanyn. Oli miten oli...länsirannikko taitaa nyt päätyä matkani pääkohteeksi.

Tästä suunitelmasta tuli ihan huikee fiilis! Mahanpohjassa kutkuttaa!

Tasan 3kk ja 5 päivää! Oon niin valmis! \o/









2 kommenttia:

  1. Mie en malta oottaa sun postauksia sitte reissun päältä 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkään en malta oottaa, et pääsen kirjottaa niitä! 😍 Tulee taas jotain eloo tänneki. :D

      Poista