torstai 27. kesäkuuta 2013

Viisumihakemukset rustattu!

Yöllinen visahakemusten puuduttava täyttö suoritettu kera matkaystäväni Katjan. Melko ripeetä ja älykästä toimintaa saadaan aikaseksi, kun kaks työllä itsensä tappanutta, viimeks joulukuussa loman nähnyttä ämmää pistää keskellä yötä viisaat päänsä yhteen ja alkaa täytellä, matkan kannalta, melko oleellisia papereita.

Nooh...vajaa 2 tuntia siinä vierähti ja ihan täysin valmista ei tullut vieläkään. Mutta kaikista hakemuksista ei taida puuttua enää, kuin kohde maasta joku osoite minne ollaan nk. menossa. JA vakuutustodistus englanniksi ja suomeksi. Jospa siis ensi viikolla paperit postin kyytiin ja sitte kaikki raajat solmuun, että ne ei tuu bumena takasi! Vastoinkäymiset tämän reissun osalta minusta jo riittää, että olis vähintäänki reilua, että hakemukset menis heittämällä läpi.




Olemme siis jälleen askelen lähempänä matkan toteutumista! Ja kutakuinkin tasan kahden viikon päästä saadaan tilata junaliput!!

Asiasta vielä hieman varusteisiin niin mähän ryssin mun QuikDry kalsarit, jotka innoissani tilasin. Samaan aikaan oli tulossa postissa jotexin paketti ja jotenki jotexilta ja Campadrelta tuli viestit yht'aikaa eikä mun aivot rekisteröiny sitä toista, joten ne oli lähetetty takaisin. -.- MUTTA hätä ei ole tämän näköinen, vaikka en QuikDry pöksyjäni saanutkaan. Tilailin sitten Scandinavian out door storesta merinovillaset kalsarit, jotka oli jopa jossain 25% alessa..eikä näin ollen maksanu, ku pari kymppiä enemmän, ku ne mun alkuperäset.



Mutta näihin tunnelmiin näin heti aamusta. Pitänee alkaa valmistautua, koska tiedossa on vakuutustodistuksen kovistelua vakuutusyhtiöltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti