keskiviikko 29. tammikuuta 2020

Työharjoittelu ulkomailla - hommat etenee!

No niin. Tätä vuoden vaihdetta onkin odotettu jo ihan siitä syystä, että sormet on syyhynnyt päästä täyttämään tuota ulkomaan työharjoittelun hakulomaketta.

No ei varmaan kovin uutta elämää, mutta luvassa kyllä monenmoista.

Ja nyt on sitten lähettety hakukaavake matkaan ja ykkösvaihtoehdoksi valikoitui se Norja niinkuin syyslomareissun jälkeen kaavailin ja koska täytyi varmistaa selustaa niin toiseksi vaihtoehdoksi valikoitui Kreikka ja kolmanneksi Portugali. Haluan uskoa kuitenkin, että Norjaan tie vie enkä näin ollen noita kahta muuta pidä juuri edes vaihtoehtona, vaikkakin Portugali olis ollu ihan mukava siitä puolesta, että ois nähny palautuuko portugalin puhuminen mieleen yhtään,  mutta sinne mennään minne kutsu käy. Ja vaikka Norjaan haluan ykkösenä aivan ehdottomasti niin en usko, että harmittais "joutua" esim. Kreikkaan...jotenkin en usko, että se tuntuis kovin hirveältä. Jännä. Turun harjoittelupaikat, kun ei kuitenkaan riitä kaikille opiskelijoille, että jos joka tapauksessa pitää lähteä jonnekin kauemmas niin mieluiten lähtee sitten kunnolla Paimiota edemmäs.



On kyllä niin mahtavaa, että on vihdoin joku pidempi reissu tiedossa. Vaikka kielitaito vähän jännittää, koska on ihan eri asia puhua jotain puutaheinää säästä, kuin vääntää jotain labrakieltä englanniksi mitä et kaikkea ymmärrä edes suomeksi. Mutta jotenkin sitä vähän jaksaa luottaa siihen, että kyllä sitä selviää, kun on pakko. Siksi mun mielestä on myös kiva lähteä "yksin" eli ei kenenkään suomalaisen kaverin kanssa, koska kielellisesti saa enemmän irti. Ja tietty elättelen toiveita, että Norjan kielikin avautuisi vähäsen samalla. En nyt toki kummosia panoksia laittais tämän puolesta. Sanotaan, että ihminen on hyvä joko matikassa tai kielissä. En tiiä mitä mulle kävi, kun en oo hyvä kummassakaan.

Ai, että! En malta odottaa, että pääsen kollaamaan majoitusta(oon sitä kyllä vähän jo tehnyt) ja varaamaan lentoa! Kerkesin myös jo ottaa selvää crossfit mahdollisuuksista ja niitähän onneksi löytyi heti mieluisia. First things first! Ja Norja on myös siitä kiva kohde, että pääsen ehkä käymään kotonakin jonakin viikonloppuna tai raksu mun luona, koska Norja on kuitenkin niin lähellä. Australiasta ei oikein viikonloppureissut tullut kysymykseen. 

Sit pitäis vielä muistaa, että JOS pääsen Norjaan. JOS!

Varmaan tästä tulee nyt taas joku matkablogi jahka hommat etenee. Matkoista on niin kiva kirjotella! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti