tiistai 20. maaliskuuta 2018

Airlie Beach - Whitsunday Island

Nimensä mukaisesti hitsin valkoista hiekkaa ja hienoa sellaista.



Kuvat puhukoot puolestaan. Se oli niitä nowords needed kokemuksia. Harmittaa jälleen, kun kuvat ei mitenkään anna oikeutta kokemukselle, mutta koittakaa ryystää itseenne edes palanen siitä.








Tällä reissulla snorklasin myös jättimäisen kilpikonnan kanssa sekä näin haita ja delfiinejä.

Bookattuna oli kolmen päivän reissu New Horizon nimisellä paatilla tuonne saaristoon. Yöt uinuttiin botskissa mukavassa sukan ja pierun hajussa sulloutuneena kannen alle yli 30 ihmisen voimin. Siinä läheisyys lämmittää ja naapuri sängyn suolikaasut.

Tuo 3 päivää ns. Sillit suolassa kokemus oli mulle ehkä vähän liikaa, vaikka mukavaa porukkaa matkassa olikin ja miehistönkin ulkoinen habitus hiveli varmaan yhden jos toisen silmää. Jotenkin kuitenkin jäi tuntumaan, etten ihan ehkä saanut mun lähes 500$ vastinetta, mutta toki maailmassa on ihmisiä jotka tuhlaa joka päivä tuon verran eikä ne silti oo vielä ikinä uinu kilpikonnan kanssa, joten en mä nyt täs osaa hirveen pettynytkään olla. 

Meillä oli myös afterpartyt Airlie beachilla samana iltana, kun rantauduttiin takaisin. Aluksi meinasin etten mene, mutta tutustuin botskilla Maresa nimiseen saksalaiseen ja Sabrina nimiseen hollantilaiseen mimmiin ja päätettiin mennä yhdessä ja tintata puteli votkulia etkoiksi. Tuli tanssittua ja todellakin juotua sitä vodkaa, mutta oltiin puolenyön maissa jo kiltisti peiton alla joten krapulaa ei aamulla juurikaan ollut. Mulla oli edessä vielä iltapäivällä 14h bussimatka Rainbow beachille. Maresa oli toki lähtenyt matkaan jo aamukympiltä kohti Townsvilleä...ei käynyt kateeksi.



Sain paatilta vaihteeksi flunssan ilmastoinnista, joka ei afterpartyjen votkulin killityksestä ainakaan tykännyt, joten edessä oli mitä hirvein yli 900km bussissa....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti