tiistai 12. maaliskuuta 2013

Kevättää...matka innostusta..kaikkeee!!

Elämä se tuntuu edelleen niin kirkkaalta ja huikeelta. Sitä jaksaa miettiä päivästä toiseen, että missä hitossa sitä on ollu? Ei olla sen kummemmin saatu puhuttua asioista, jotenki ei kai kumpikaan oo nähny tarvetta tai ehkä ei olla osattu, kun tilanne on vielä niin uusi. Kaikki aikanaan.

Sitten tähän Trans Mongolia asiaan, joka joskus aikanaan oli blogini pääsisältö, mutta joka nyt, viivästyessään, on jäänyt vähän taka-alalle. Eli koska odotettu (hahhah :D) matkaseuralaiseni Katja uskalsi julkaista blogissaan lähtöpäivämääräksemme 1.9.2013(tietenkin pienellä pommi varauksella tämäkin....) joten rohkenen itsekin.

Silloin siis me tytöt hypitään Tolstoihin Helsingistä (Katja ja Silja) ja Lahdesta(minä) ja suunnataan ehkä elämämme hienoimmalle junamatkalle! Reitiksemme, kompromissien ja jokaisen kiinnostukset huomioon ottaen, olemme valinneet seuraavanlaisen: Moskova-Irkutsk(baikal järvi)-Mongolia(Ulan Bator)-Peking-Shanghai-Osaka-Kioto-Tokio. Ja viidessä viikossahan tästä kaikesta pitäisi suoriutua, mutta onneksi..jokainen meistä lienee varautunut siihen, näiden viime kuukausienkin perusteella, että kaikki ei mene aina niinkuin on suunniteltu. 

Reissun loputtua kaikki onkin sitten vielä mietintä asteella. JOKO suuntaan Tokiosta Siljan seurana takaisin Suomen kamaralle TAI jatkan Katjan seurassa mahdollisesti lähemmälle Kiinan tutkailulle..tämäkin pitänee selvittää ennen viisumien hankintaa, koska sitten tarvitaan Kiinaan double entry. Ja jatko suunnitelmathan on kiinni pitkälti siitä, että miten ahkerana saan puserrettua massia kasaan siihen mennessä. 

Mutta näihin mehukkaisiin matkatunnelmiin tältä osin. Kohta puoliin alkanee siis sadella jotain hyödyllistäkin tietoa reissun järjestelyistä yms. VIHDOIN! 

1 kommentti: