tiistai 23. tammikuuta 2018

Mitä pakata 3kk:n reissulle?

Koska olen nainen, on tuo pakkaaminen taas tuottanut eräänlaistakin päänvaivaa. Mitä minä ihan oikeasti tarvitsen? Ja mitä todellakaan en? Onko järkevää pakata 10 eri toppia, koska en vaan ole varma mitä väriä haluan minäkin päivänä käyttää..siitäkin huolimatta, että ainut väri, jota omistan on musta. 

Hassua, että sitä kuvittelee jollain muutaman kuukauden reissulla kaipaavansa jotenkin enemmän vaihtelua, kuin täällä omassa turvallisessa arjessa. Jos jumalauta kuljen kotosuomessa 3 vuotta samoissa pieruverkkareissa niin miksi hitossa se asia muuttuisi jotenkin radikaalisti maapallon toisella puolella? Kysympähän vain, enimmäkseen itseltäni. Ja näiden pähkäilyjen saattelemana onnistuinkin ehkä pakkaamaan kutakuinkin järkevästi...ehkä....

Eli rinkkana toimii mun Aasian reissulle hankkima Osprey Farpoint 55 + 15. Eli Rinkka 55l ja vetoketjulla mukana kulkeva ja siis tarpeen vaatiessa irrotettava päiväreppu 15l. Varsin pätevä kapistus. Kaikki remmit saa vetoketjun taakse piiloon silloin, kun rinkka kulkee ruumassa tai jos vaihtoehtoisesti tekee mieli kanniskella sitä ainoastaan kahvasta eikä selässä. Joskaan en ymmärrä miksi kukaan tekisi niin. (en muuten muista tuliko tuon mukana olkahihnaa, että sen olisi saanut peräti urheilukassimaiseksi olkalaukuksi, mutta jos tulikin niin en ainakaan enää tiedä missä kyseinen remmi on.) Tukeva lantiovyö ja muutenkin tukeva ja mukava kantaa.(Oikein hämmästyin omaa älykkyyttäni rinkan oston suhteen viimeksi eilen, kun asettelin rinkkaa selkään. n.3 vuoden tauon jälkeen. Tuntuipa se mukavalta. Lantiovyö poistaa paineen olkapäiltä lähes kokonaan..) Koko helahoidon saa niin napakasti selkään pultattua, että "Ole yhtä rinkkasi kanssa" olisi varmaan pätevä slogan. Ehkä hieman perverssi, mutta pätevä.





Mitä siis on aikomuksenani sulloa tähän avaruussukkulaan? Mitä määräämätön aika vähän siellä sun täällä vaatii?


Tämä reissu eroaa paljonkin edellisestä. Lienen suurimman osan ajasta tällä kertaa sivistyksen parissa ja paikallani ja koska ilmaston mahdolliset vaihtelutkaan eivät ole niin suuria, jää matkasta suosiolla ylimääräiset takit, kalsarit ja sukka arsenaali. (siis käytänköhän ylipäätään sukkia koko reissulla...haha)


Rinkka alkaa olla kutakuinkin pakattuna - mikä on ihan positiivista siinä mielessä, että lähtö Helsinkiin tapahtuu n. 3h kuluttua - ja sisältö on seuraavanlainen;



-Puhelin
-Läppäri 
-Laturit, virtajohdot 
-Kamera 
-Pistoke adapteri 
-Muistikortit

- 2 x Kirja
-rahavyö 
-Tulostettuna lentoliput, hotellivaraukset, viisumi

-Passi
-Kopio passista
-Lääkkeistä englanninkieliset reseptit
-Lääkkeet 
-7 krt pikkarit 
-3 krt sukat
-4 toppia
-2 pitkähihainen 

-shortsit 
-caprit(salille) 
-legginsit
-salikengät
-Urheilurintsikat 
-2 x rintsikat 
-vetoremmit
-lipilapit + korot
- 2 x mekko
-bikinit 
-takki 
-Mikrokuitupyyhe 

-Meikit

-hygienia (aurinkorasva, dödö, saippua)



Vaikuttaa paljolta näin listattuna, mutta miltä se näyttää?



Rinkkaan jää hyvin joka puolelle vielä tilaakin.
Matkassa on myös jonkin verran sellaisia rytkyjä, joilla sopii reissun edetessä viskata, vaikka sitä kuuluisaa vesitipua. Ja varmasti matkalla selviää mitä vielä olisi hyvinkin voinut jättää matkasta. Koitetaan reissun päätyttyä pohtia vaikka tätäkin asiaa sitten uudelleen. 

Hieman epämääräinen lukema henkilövaa'alla kertoi rinkan painoksi n. 6kg tällä hetkellä. Ei paha.


Jos siis mietit mitä ottaa omalle matkalle mukaan, niin toivottavasti tästä on jotain apua!



Se on muuten tj1 toverit. Sinne se 2 vuotta meni. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti